Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32827
Назва: Інноваційні пріоритети кластерного процесу воєнного стану
Автори: Внукова Н. М.
Теми: кластер
інновації
пошуковий ресурс
відновлення
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Внукова Н. М. Інноваційні пріоритети кластерного процесу воєнного стану / Н.М. Внукова // Проблеми, пріоритети та перспективи сталого розвитку в ХХІ столітті: матеріали XVІ міжнародної науково-практичної конференції, 16 травня 2024 р. : тези допов. [Електронний ресурс]. - Кам’янецьПодільський : Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2024. - С. 8-9.
Короткий огляд (реферат): Мета – розглянути інноваційні пріоритети кластерного процесу в умовах воєнного стану. Виконаний пошуковий запит на тему кластерів і інновацій українською мовою за останній рік на 01 травня 2024 року. За 100 бальною шкалою відзначено стабільний високий попит на тему кластерів (62), нижче на інновації (30), але тренди повністю співпадають, що може свідчити про спорідненість тем кластерів та інновацій. Серед регіонів-лідерів щодо кластерів переважають Донецька, Черкаська область та Київ, щодо інновацій – Чернівецька, Вінницька, Сумська області. Між тим, у Чернігівській, Харківській, Львівській, Тернопільській областях попит на тему кластерів та інновацій є майже однаковий, що підкреслює увагу до їх одночасного розвитку як пріоритетного. В умовах повоєнного стану і економічного відновлення тема пріоритетності інновацій з використанням кластерного механізму має одержати свою підтримку для пришвидшення розвитку країни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32827
Розташовується у зібраннях:Статті (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези _Внукова _НМ_2024 КП.pdf604,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.