Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32845
Назва: Типологія органів управління персоналом підприємства
Автори: Тарнавський М. І.
Теми: орган управління персоналом
структура
типологізація органу управління персоналом.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Тарнавський М. І. Типологія органів управління персоналом підприємства / М. І. Тарнавський // Управління розвитком. – № 1 (191). – С. 128-134.
Короткий огляд (реферат): Визначено економічний зміст поняття «орган управління персоналом» з метою уточнення його функцій і завдань на підприємстві. Відповідно, орган управління персоналом підприємства трактуємо як особу, кілька осіб, структурний підрозділ та / або структурні підрозділи підприємства, що комплексно здійснюють управління кадрами підприємства. За результатами змістового наповнення поняття «орган управління персоналом» розмежовано основні підходи до управління персоналом. Також під час дослідження встановлено, що немає єдиного підходу до визначення складу органу управління персоналом в організаційній структурі суб’єкта господарювання. З метою формалізації видів органу управління персоналом здійснено їх класифікацію за низкою ознак: за кількістю осіб, задіяних в органі управління персоналом підприємства; за рівнем управління; за об’єктом управління; за підходом до управління; та за інноваційністю управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32845
Розташовується у зібраннях:№ 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тарнавський.pdf520,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.