Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32845
Название: Типологія органів управління персоналом підприємства
Авторы: Тарнавський М. І.
Ключевые слова: орган управління персоналом
структура
типологізація органу управління персоналом.
Дата публикации: 2018
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Тарнавський М. І. Типологія органів управління персоналом підприємства / М. І. Тарнавський // Управління розвитком. – № 1 (191). – С. 128-134.
Краткий осмотр (реферат): Визначено економічний зміст поняття «орган управління персоналом» з метою уточнення його функцій і завдань на підприємстві. Відповідно, орган управління персоналом підприємства трактуємо як особу, кілька осіб, структурний підрозділ та / або структурні підрозділи підприємства, що комплексно здійснюють управління кадрами підприємства. За результатами змістового наповнення поняття «орган управління персоналом» розмежовано основні підходи до управління персоналом. Також під час дослідження встановлено, що немає єдиного підходу до визначення складу органу управління персоналом в організаційній структурі суб’єкта господарювання. З метою формалізації видів органу управління персоналом здійснено їх класифікацію за низкою ознак: за кількістю осіб, задіяних в органі управління персоналом підприємства; за рівнем управління; за об’єктом управління; за підходом до управління; та за інноваційністю управління.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32845
Располагается в коллекциях:№ 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тарнавський.pdf520,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.