Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32850
Название: Методичний підхід до створення компетентної організації
Авторы: Грузіна І. А.
Ключевые слова: компетентність
компетенція
освітні компетентності
soft skills
hard skills
управління організацією
розвиток організації
структура управління
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Грузіна І. А. Методичний підхід до створення компетентної організації / І. А. Грузіна // Сталий розвиток економіки. - 2024. - № 2 (49). - С. 36-41.
Краткий осмотр (реферат): У статті аргументовано авторську позицію щодо процедури створення компетентної організації. Доведено необхідність реалізації організаційного етапу, що представляє основну відмінність запропонованого підходу від традиційних. Зазначено про доцільність орієнтації при формуванні кадрового складу на кандидатів з якісною освітньою підготовкою, які володіють відповідними актуальному етапу соціально-економічного розвитку м’якими та жорсткими компетенціями (soft skills та hard skills), створюють необхідний базис для формування компетенцій організаційного рівня. Підкреслено, що визначення стадії життєвого циклу організації, пріоритетних управлінських завдань та необхідних для їх вирішення організаційних компетенцій дозволить сформувати раціональну структуру компетентності, виявити складові, що потребують розвитку або набуття для забезпечення конкурентних переваг на ринку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32850
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.