Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32869
Название: ІТ-компанія як оптимальне бізнес-середовище для реалізації концепції організації, що самонавчається
Авторы: Петренко О. О.
Ключевые слова: Професійне навчання
організаційне навчання
методи навчання
навчальні матеріали
персонал
адаптивність
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Петренко О.О. ІТ-компанія як оптимальне бізнес-середовище для реалізації концепції організації, що самонавчається / О.О. Петренко // Економіка та суспільство. - 2024. - №59.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано теоретичні засади науковців, які займались вивченням концепції організації, що самонавчається. Визначено ключові передумови впровадження гнучких систем навчання та розвитку працівників. Обґрунтовано доцільність застосування концепції організації, що самонавчається, в українських ІТ-компаніях. Розглянуто основні типові ситуації застосування організаційного навчання: навчання новачків компанії, навчання новачків на конкретних проєктах чи підрозділах, навчання поточного штату працівників. Проаналізовано форми та методи організаційного навчання для забезпечення гнучкості та адаптивності навчальних програм. Розглянуто основні посади працівників, які виконують роль тих, що навчають, в компаніях. Результатом дослідження є сформовані елементи процесу професійного навчання працівників, що базуються на принципах гнучкості та адаптивності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32869
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Петренко О.О. ІТ Компанія як оптимальне середовище.pdf278,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.