Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32885
Назва: Українське жіноцтво під час війни
Автори: Терещенко А. Є.
Теми: Українські жінки
війна
допомога
волонтерство
роль жінок
внесок у перемогу
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Терещенко А. Є. Українське жіноцтво під час війни / А. Є. Терещенко // Міжкультурна комунікація в контексті глобалізаційного діалогу: стратегії розвитку: матеріали II міжнародної науково-практичної коференції, 25–26 листопада 2022 р. - Одеса, 2022. – Ч. 2. - С. 275-279.
Короткий огляд (реферат): Історія України та культурна спадщина завжди була представлена сильними та впливовими жіночими персонажами – від Княгині Ольги і до Лариси Косач. Велич та волелюбність українок завжди стояла пліч-опліч з чоловічою. Навіть збірні образи літературних персонажів, як, наприклад, Катерина Тараса Шевченка завжди поділяли важкість життя з чоловіками, беручи зазвичай на себе навіть більше – від ведення домашнього господарства і виховання дітей до участі в суспільному житті та громадській діяльності, доводячи силу духу, яка притаманна нашим жінкам. Тому не дивно, що навіть після початку повномасштабного вторгнення на нашу рідну землю країни-агресора українки відразу, разом із чоловіками, стали на захист батьківщини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32885
Розташовується у зібраннях:Статті (УСК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
onmu.conf_ноябрь_Ч.1_2022-275-279.pdf285,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.