Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32894
Назва: Жінки в публічному управлінні світу: реалії часу
Автори: Єрмошкіна А.
Теми: гендерна рівність
лідерство
кар’єрне зростання
управлінські бар’єри
політика підтримки
міжнародний досвід
соціальні трансформації
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Єрмошкіна А. Жінки в публічному управлінні світу: реалії часу / А. Єрмошкіна // Публічна політика і державне управління в умовах війни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 12 квітня 2024 р. / уклад. Н. Прямухіна, О. Чальцева, І. Мацишина, М. Дубель. Донецький національний університет імені Василя Стуса. – Вінниця, 2024. - С. 244. [Електронне видання].
Короткий огляд (реферат): У дослідженні вивчається участь жінок у публічному управлінні, що відображає сучасні трансформації та виклики суспільства. Показано, що головні проблеми включають гендерну нерівність та обмежений доступ жінок до управлінських позицій. Незважаючи на досягнутий прогрес, жінки стикаються з перешкодами у кар'єрному зростанні та участі в прийнятті рішень. Важливою є розробка політик, що підтримують жінок у лідерських ролях. Отже, аналіз міжнародного досвіду та інноваційних стратегій може стати основою для подальших досліджень і сприяти рівноправному та ефективному управлінню.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32894
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (МВПНіПФ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
download.pdf416,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.