Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32897
Название: Щодо застосування покарання як елементу механізму протидії корупції
Авторы: Шинкарьов Ю. В.
Ключевые слова: корупція
покарання
протидія
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Шинкарьов Ю. В. Щодо застосування покарання як елементу механізму протидії корупції / Ю. В. Шинкарьов // Кримінально-правова протидія корупції у воєнній та повоєнній Україні : матеріали міжнар. наук. конф., 24 листоп. 2023 р. / редкол.: Ю. А. Пономаренко та ін. ; Коміс. з питань прав. реформи при Президентові України ; Нац. юрид. ун-т ім. Ярослава Мудрого ; НДІ вивч. проблем злочинності ім. акад. В. В. Сташиса ; Громад. орг. «Всеукр. асоц. кримін. права». – Харків : Право, 2024. - С. 113-115.
Краткий осмотр (реферат): В тезах наголошується що одним із елементів протидії корупції у сучасному суспільстві є застосування кримінально-правових засобів. Незважаючи на їх дієвість реформування законодавства у цьому напрямку не відбувається. На тіл числених змін у Кримінальному кодексі України за останній час навіть в умовах війни особливих зрушень щодо подолання корупції не спостерігається. Наголошується на необхідності активізації протидії корупції за допомогою застосування до винних заходів кримінальної відповідальності та покарання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32897
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.