Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32920
Назва: Крос-культурний профіль лідера
Автори: Близнюк О. В.
Теми: лідер
крос-культурний профіль
національна культура
6-D модель
профіль лідера
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Близнюк О. В. Крос-культурний профіль лідера / О. В. Близнюк // Реформування економіки в контексті міжнародного співробітництва: механізми та стратегії : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 6-7 березня 2024 р. : тези допов. – Львів-Торунь : Liha-Pres, 2024. – C. 156-159.
Короткий огляд (реферат): Культура будь-якої компанії знаходиться під сильним впливом національного чинника, який надзвичайно важливо враховувати при веденні бізнесу з партнерами, так як численні дослідження показують, що в силу відмінностей установок і загальних цінностей в одних і тих же ситуаціях представники різних культур ведуть себе абсолютно по-різному. Розуміння та врахування культурних особливостей різних країн, з представниками яких конкретна компанія взаємодіє, позитивно позначається на процесі управління компанією, створюючи синергетичний ефект у підвищення ефективності її діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32920
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Близнюк_тези.pdf308,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.