Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32921
Назва: Документальне кіно як засіб стратегічного впливу під час війни
Автори: Єрошенко О. Ю.
Теми: імпакт-документалістика
документальне кіно
російсько-українська війна
інформаційний вплив
міжнародна аудиторія
громадська думка
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Єрошенко О. Ю. Документальне кіно як засіб стратегічного впливу під час війни / О. Ю. Єрошенко, науковий керівник : Г.В.Старкова // Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матеріали VI Міжнародної студентської наукової конференції, 10 травня 2024 р. - Чернігів, 2024. - С. 214-215.
Короткий огляд (реферат): Документальне кіно відіграє важливу роль у впливі на міжнародну аудиторію під час російсько-української війни. Завдяки реалістичному підходу, фактам, свідченням та експертним думкам, воно дозволяє глибше зрозуміти події і посилити емоційний зв’язок з глядачами. Імпакт-документалістика, зокрема, спрямована на активне змінення свідомості глядачів і мобілізацію суспільства. Вона висвітлює соціальні нерівності, екологічні проблеми та порушення прав людини, залучаючи увагу до агресії Росії та її наслідків. Цей жанр кіно здатний викликати міжнародний резонанс і чинити тиск на політичних лідерів для реагування на конфлікт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32921
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (УСК)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.