Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32926
Назва: Управління розвитком підприємства на основі комплексної технології: стратегічний та інноваційний аспект
Автори: Власенко Т. А.
Ревенко О. В.
Теми: управління
підприємство
технології управління
стратегічні зміни
внутрішнє середовище
зовнішнє середовище
конкурентні переваги
бізнес-процес
комплексна технологія
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Власенко Т. А. Управління розвитком підприємства на основі комплексної технології: стратегічний та інноваційний аспект / Т. А. Власенко, О. В. Ревенко // Development Service Industry Management. – 2023. – № 4. – С. 16–20.
Короткий огляд (реферат): В сучасних умовах значна частка підприємств, чий бізнес активно розвивається, шукають нові способи підвищення ефективності та конкурентоспроможності. З’ясовано, що переваги технологічного менеджменту на підприємстві стають рушійною силою стратегічних змін, а також його конкурентною перевагою. Проведено аналіз взаємозв’язку складових системи управління розвитком підприємства, сформованої на основі комплексної технології. Ключовими принципами забезпечення ефективної реалізації комплексної технологій на всіх етапах розвитку підприємства є: принципи раціональності, оптимізації та системності. Доведено, що для досягнення високих стійких результатів в системі управління розвитком підприємства слід забезпечити поєднання інноваційного та стратегічного аспектів при плануванні та оцінці управлінських технологій. Визначено, що впровадження інформаційних систем вимагає значних стратегічних змін в управлінських практиках, а також високої кваліфікації персоналу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32926
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Власенко,Ревенко_стаття.pdf2,92 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.