Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32962
Назва: Ключові аспекти крос-культурних комунікацій в івент-менеджменті
Автори: Кривобок К.
Кінас І.
Делі В.
Теми: комунікації
крос-культурний менеджмент
культура
подієвий менеджмент
крос-культурна взаємодія
бізнес-комунікація
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Кривобок К. Ключові аспекти крос-культурних комунікацій в івент-менеджменті / К. Кривобок, І. Кінас, В. Делі // Modeling the development of the economic systems. 2024. - № (1). – С. 242–249.
Короткий огляд (реферат): Стаття досліджує особливості крос-культурної комунікації в сучасних умовах ведення бізнесу не тільки на міжнародній арені, а й в середині компанії, оскільки наявність співробітників з різних культур стає все частішим явищем. Розглядається вплив глобалізаційних аспектів на діяльність підприємств, що доводить важливість врахування крос-культурної взаємодії у бізнес-комунікаціях. Визначено особливості адаптації в крос-культурній комунікації, оскільки методи, якими раніше користувалися менеджери не обов’язково працюють у ділових контактах з іноземцями, особливо при організації будь-якого заходу в подієвому менеджменті. Аналізуються ключові особливості та виникає необхідність дізнаватися про багато культур і працювати в багатонаціональних командах із представниками різних націй. Здатність адаптуватися й привести свій стиль ведення бізнесу у відповідність зі стилем інших культур відіграє важливу роль в успіху чи невдачі при організації зустрічей чи інших різноманітних подій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32962
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крос-культурні комунікації в івент-менеджменті.pdf339,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.