Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967
Название: Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості
Авторы: Другова О. С.
Ключевые слова: методи
стратегічний розвиток
промисловість
оцінка
економічна додана вартість
капітал
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Другова О. С. Методи оцінки як інструменти стратегічного розвитку діяльності підприємств харчової промисловості / О. С. Другова // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. – Вип. 18. – С. 80-85.
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджуються методи оцінки доданої вартості капіталу та їх роль у стратегічному розвитку підприємств харчової промисловості. Розглядаються сучасні підходи до визначення ефективності використання капіталу на основі доданої вартості, розглядаючи їхню пристосованість для конкретного сектору. Стаття висвітлює значен¬ня оцінки доданої вартості капіталу як ключового інструменту стратегічного управлін¬ня. Обґрунтовано, як ці методи можуть сприяти підвищенню конкурентоспроможності підприємств у харчовій промисловості, забезпечуючи оптимальне використання ресурсів та підтримуючи стійкий розвиток. В статті аналізуються практичні випадки засто¬сування методів оцінки доданої вартості капіталу на підприємствах харчової промисло¬вості, що дозволяє зрозуміти конкретні вигоди та виклики, пов'язані з їх впровадженням. Сформовано вибірку для розрахунку показника EVA, до якою було обрано 16 підприємств різних галузей харчової промисловості. Запропоновано шляхи оптимізації використання капіталу в харчовій промисловості для досягнення стабільного та стійкого розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32967
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.