Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32970
Title: Оцінка ефективності та результативності державного регулювання процесів ринкової концентрації та корпоративної інтеграції
Authors: Кирилюк А. О.
Шрам П. І.
Keywords: державне регулювання
державна політика
антимонопольна політика
ефективність
результативність
ринкова концентрація
корпоративна інтеграція
Issue Date: 2018
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Кирилюк А. О. Оцінка ефективності та результативності державного регулювання процесів ринкової концентрації та корпоративної інтеграції / А. О. Кирилюк, П. І. Шрам // Управління розвитком. – № 2 (192).
Abstract: Метою дослідження у роботі є узагальнення та розвиток науково-теоретичних положень щодо оцінки ефективності та результативності державного регулювання процесів ринкової концентрації та корпоративної інтеграції. Визначено особливості та встановлено вимоги щодо проведення оцінки ефективності та результативності державного регулювання процесів ринкової концентрації та корпоративної інтеграції. Узагальнено склад завдань і напрями реалізації державної політики регулювання процесів ринкової концентрації та корпоративної інтеграції. Розроблено рекомендації щодо обґрунтування вибору інструментарію та підготовки заходів із формування й реалізації державної антимонопольної політики.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32970
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
кирилюк.pdf455,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.