Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32984
Название: Категоріальний базис, як основа формування задач активізації та підтримки розвитку малих підприємств
Авторы: Бондар І. О.
Ключевые слова: мале підприємство
розвиток малих виробничих підприємств
категоріальний базис
класифікація
задачі активізації та підтримки розвитку
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Бондар І. О. Категоріальний базис, як основа формування задач активізації та підтримки розвитку малих підприємств / І. О. Бондар // Інтеграція економічних та інформаційних процесів: сучасний стан і перспективи розвитку: колективна монографія / за заг. ред. Л.М. Савчук. – Дніпропетровськ: Герда, 2015. – С. 219-230.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано елементарні складові категоріального базису, здійснено побудову загальної класифікації малих виробничих підприємств та досліджено вплив кожної складової на процес побудови класифікації задач активізації та підтримки розвитку малих підприємств, що займаються інноваційно-виробничою діяльністю, орієнтованою на виготовлення наукомісткої високотехнологічної продукції. Рекомендовано для аспірантів, науковців та фахівців малих підприємств, що цікавляться проблемами інноваційного розвитку вітчизняного підприємництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32984
Располагается в коллекциях:Монографії (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
!_Бондар_І_О_результати_досліджень_розділ_до_репозитарію.pdf281,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.