Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992
Назва: | Проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни |
Автори: | Бородін Є. С. |
Теми: | ресторанний бізнес російсько-українська війна |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Бородін Є. С. Проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни / Є. С. Бородін // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : Матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції. - Харків : Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2024. – С. 51-53. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни, запропоновано шляхи їх вирішення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (Т) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бородін.pdf | 283,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.