Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992
Назва: Проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни
Автори: Бородін Є. С.
Теми: ресторанний бізнес
російсько-українська війна
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Бородін Є. С. Проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни / Є. С. Бородін // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : Матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції. - Харків : Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2024. – С. 51-53.
Короткий огляд (реферат): Визначено проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни, запропоновано шляхи їх вирішення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бородін.pdf283,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.