Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992
Название: Проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни
Авторы: Бородін Є. С.
Ключевые слова: ресторанний бізнес
російсько-українська війна
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Бородін Є. С. Проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни / Є. С. Бородін // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : Матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції. - Харків : Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2024. – С. 51-53.
Краткий осмотр (реферат): Визначено проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни, запропоновано шляхи їх вирішення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992
Располагается в коллекциях:Статті студентів (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бородін.pdf283,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.