Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33029
Название: Зв’язок регулятивного потенціалу пільгового оподаткування з інноваційним потенціалом підприємства
Авторы: Гомон М. В.
Ключевые слова: регулятивний потенціал
інноваційний потенціал
інноваційна діяльність
підприємство
конкурентоспроможність
податкові пільги
Дата публикации: 2018
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Гомон М. В. Зв’язок регулятивного потенціалу пільгового оподаткування з інноваційним потенціалом підприємства / М. В. Гомон // Управління розвитком. – № 2 (192). – С. 54-58.
Краткий осмотр (реферат): У статті було порушено проблему податкового стимулювання інноваційного розвитку підприємства та підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства шляхом реалізації його інноваційного потенціалу. Метою статті є аналіз регулятивного потенціалу пільгового оподаткування та інноваційного потенціалу підприємства, а також виявлення їх зв’язку в системі державного регулювання інноваційної діяльності. Було проведено аналіз стану інноваційного розвитку України та рівня державної підтримки підприємств, що займаються інноваційною діяльністю. Обґрунтовано необхідність реалізації інноваційного потенціалу підприємства з метою його інноваційного розвитку та підвищення рівня конкурентоспроможності. Розглянуто сутність регулятивного потенціалу податкових пільг як інструменту державного регулювання інноваційної діяльності. У результаті дослідження було виявлено, що стимулюючий вплив податкових пільг на інноваційну діяльність та господарську поведінку підприємства також сприяє реалізації його інноваційного потенціалу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33029
Располагается в коллекциях:№ 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
гомон.pdf618,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.