Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33036
Назва: Ефективність оподаткування податком на додану вартість на макро- та мікрорівнях
Автори: Осмятченко В. О.
Білобровенко Т. В.
Теми: податок на додану вартість
ефективність
фіскальна ефективність
ефективність оподаткування на мікрорівні
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Осмятченко В. О. Ефективність оподаткування податком на додану вартість на макро- та мікрорівнях / В. О. Осмятченко, Т. В. Білобровенко // Управління розвитком. – № 2 (192). – С. 94-101.
Короткий огляд (реферат): Досліджено ефективність оподаткування податку на додану вартість (ПДВ) на рівні держави та на рівні суб’єктів господарювання; узагальнено показники фіскальної ефективності ПДВ та наведено показники ефективності оподаткування на мікрорівні. Доведено, що з метою удосконалення системи адміністрування ПДВ слід переглянути законодавчу базу та всіляко сприяти пожвавленню фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання, що розширить діючу базу оподаткування та підвищить фіскальну ефективність ПДВ. Доведено, що фіскальна ефективність ПДВ на макрорівні напряму залежить від ефективності оподаткування на мікрорівні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33036
Розташовується у зібраннях:№ 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
осмятченко.pdf473,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.