Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33047
Назва: Основи державного фінансового регулювання людського розвитку
Автори: Козарезенко Л. В.
Теми: державні фінанси
фінансове регулювання
фінансова політика
людський розвиток
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Козарезенко Л. В. Основи державного фінансового регулювання людського розвитку / Л. В. Козарезенко // Управління розвитком. – № 3 (Т. 4). – С. 40-50.
Короткий огляд (реферат): В умовах сучасних економічних перетворень, важливим є поглиблене розуміння сутності державного фінансового регулювання людського потенціалу в системі забезпечення соціально-економічного розвитку країни. Вагомим є використання цілісної архітектоніки фінансового регулювання економіки, подальший розвиток положень щодо інституційних механізмів фінансового забезпечення людського розвитку, які цілеспрямовано застосовуються державними інститутами. Належний рівень обґрунтованості пріоритетних напрямів державної фінансової політики людського розвитку сприятиме результативності структурних змін в економіці та соціальній сфері. Доведено, що система державного фінансового регулювання людського розвитку потребує постійного удосконалення з урахуванням адаптації до внутрішнього та зовнішнього економічного середовища в умовах інституційних перетворень економіки. На основі дослідження теоретичних засад державного фінансового регулювання людського розвитку розкрито його сутність в якості складової суспільного розвитку, що передбачає використання сукупності норм, правил, методів, форм, механізмів, інструментів та важелів фінансової архітектоніки з метою забезпечення умов для покращення якості інституційного середовища моделі економічного зростання та підвищення рівня людського розвитку в умовах посилення впливу інтеграційних процесів на макроекономічну динаміку, що сприятиме підвищенню дієвості структурних перетворень в економіці та соціальній сфері.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33047
Розташовується у зібраннях:№ 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
козарезенко.pdf382,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.