Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33074
Назва: Проблеми термінології галузі освітнього туризму та розроблення методики оцінки ринку освітніх послуг
Автори: Єрмаченко В. Є.
Мирзоєв Д. Ш.
Теми: освітній туризм
сучасні форми навчання
аналіз ринку освітніх послуг
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Єрмаченко В. Є. Мирзоєв Д. Ш. Проблеми термінології галузі освітнього туризму та розроблення методики оцінки ринку освітніх послуг / В. Є. Єрмаченко, Д. Ш. Мирзоєв // Управління розвитком. № 1-2 (187-188). – С. 118-125.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблему визначення терміна “освітній туризм” з огляду на практичну спрямованість його використання з метою кількісної та якісної оцінки туристичних потоків у сфері міжнародних освітніх послуг; проаналізовано тенденції світового ринку освітніх послуг, які зазнали суттєвих змін завдяки використанню інновацій; обґрунтовано алгоритм дослідження ринку освітніх послуг в Україні відповідно до завдання підвищення конкурентоспроможності держави на глобальному ринку. Запропоновано сучасне трактування терміна “освітній туризм”, який враховує особливості нових форм і методів навчання, у тому числі онлайн-платформ і систем безперервної і дистанційної освіти. Використання цього терміна у практичній діяльності дозволить забезпечити якісний моніторинг національного ринку освітніх послуг і прогнозувати попит на навчання в Україні з боку іноземних споживачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33074
Розташовується у зібраннях:№ 1-2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
єрмаченко.pdf535,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.