Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33082
Назва: Податкові стимули науково-технічного розвитку: світовий досвід
Автори: Гомон М. В.
Теми: податкові пільги
інноваційна діяльність
НДДКР
податковий кредит
податкова знижка
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Гомон М. В. Податкові стимули науково-технічного розвитку: світовий досвід / М. В. Гомон // Управління розвитком. – № 3-4 (189-190). – С. 19-24.
Короткий огляд (реферат): У статті було порушено проблему державної підтримки інноваційної діяльності в Україні та необхідності перейняття досвіду країн із високим рівнем інноваційного розвитку у стимулюванні діяльності інноваційних підприємств. Метою статті є аналіз та узагальнення зарубіжного досвіду застосування податкових стимулів в інноваційній діяльності, а також огляд можливостей застосування цього досвіду для науково-технічного розвитку в Україні. Було проаналізовано податкові інструменти стимулювання НДДКР у зарубіжних країнах і виділено найбільш поширені й ефективні податкові стимули. У результаті аналізу було виявлено, що серед податкових стимулів для розвитку інноваційної діяльності в Україні повинно стати запровадження інвестиційного податкового кредиту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33082
Розташовується у зібраннях:№3-4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
гомон.pdf444,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.