Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33089
Назва: Аналіз визначення поняття «криза» в сучасних економічних концепціях
Автори: Сабадаш Л. А.
Теми: криза
циклічність
системність
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Сабадаш Л. А. Аналіз визначення поняття «криза» в сучасних економічних концепціях / Л. А. Сабадаш // Управління розвитком. – № 3-4 (189-190). – С. 74-81.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто проблеми дослідження економічних криз у різні періоди розвитку економічної науки. Незважаючи на деякі розбіжності між концепціями, з метою пошуку шляхів нейтралізації негативних кризових наслідків узагальнено бачення поняття «криза» та виділено фактори її виникнення в сучасних умовах. Проаналізовано причини, можливості прогнозування та характер виникнення економічних криз на підприємстві. Розглянуто фінансові, стратегічні, організаційно-правові, техніко-технологічні, виробничі, маркетингові (збутові), інвестиційні, соціальні (кадрові) шляхи виходу із кризи. Визначено, що ефективність ліквідації і нейтралізації кризи залежить від детального аналізу наявних шляхів і пошуку найбільш оптимального для конкретного підприємства підходу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33089
Розташовується у зібраннях:№3-4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сабадаш.pdf469,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.