Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33090
Название: Визначення сутності інноваційних ризиків
Авторы: Плєханова Т. Є
Ключевые слова: ризик
інноваційний ризик
фактори інноваційного ризику
функції ризику
Дата публикации: 2017
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Плєханова Т. Є. Визначення сутності інноваційних ризиків / Т. Є. Плєханова // Управління розвитком. – № 3-4 (189-190). – С. 82-88.
Краткий осмотр (реферат): Інноваційна діяльність в умовах посилення конкурентної боротьби та підвищення вимог до якості продукції набуває пріоритетного значення. Комплексність характеру змін при впровадженні інновацій на підприємстві дозволяє говорити про необхідність аналізу всіх факторів, що впливають на його діяльність. У статті проаналізовано основні підходи до визначення понять «ризик» та «інноваційний ризик». Розглянуто найбільш поширені теорії ризику, а саме класичну та неокласичну. Проаналізовано деякі специфічні ризики інноваційної діяльності. Виявлено зовнішні фактори (прямої і непрямої дії) та внутрішні фактори (об’єктивні та суб’єктивні) інноваційного ризику. Розглянуто ocнoвнi функції ризику: iннoвацiйна, регулятивна, захисна та аналітична. Викладені теоретичні підходи можуть бути використані на етапі ідентифікації ризиків підприємства та дозволяють проаналізувати вплив факторів ризику зовнішнього та внутрішнього середовища підприємства на реалізацію інноваційного проекту, а також дослідити взаємозв’язок між ними.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33090
Располагается в коллекциях:№3-4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
плєханова.pdf563,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.