Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33186
Название: Оцінювання підготовленості персоналу до впровадження технологій електронного бізнесу
Авторы: Вільхівська О. В.
Вовк М. А.
Ключевые слова: технології електронного бізнесу
бізнес-процес
персонал
компетентності персоналу
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Вільхівська О. В. Оцінювання підготовленості персоналу до впровадження технологій електронного бізнесу / О. В. Вільхівська, М. А. Вовк // Економіка розвитку. – № 1 (Т.18). – С. 2-9.
Краткий осмотр (реферат): У статті розроблено технологію оцінювання готовності персоналу до впровадження технологій електронного бізнесу, яка включає такі етапи: розробка переліку компетентностей, що відображають підготовленість персоналу до впровадження технологій електронного бізнесу; побудова анкети для оцінки рівня розвитку набутих компетентностей персоналу до кожної технології електронного бізнесу; формування матриці попарних порівнянь для виявлення відносної важливості компетентностей; анкетування персоналу; опитування експертів; перевірка ступеня узгодженості думок експертів; визначення інтегральної оцінки готовності персоналу. Цінність розробленої технології полягає у визначенні найбільш важливих компетентностей персоналу, необхідних для взаємодії з обраною технологією електронного бізнесу в бізнеспроцесах підприємства. Розроблена технологія апробована на підприємствах машинобудівної галузі України. На основі застосування розробленої технології здійснено відбір найбільш компетентного персоналу для взаємодії з технологіями електронного бізнесу в конкретних бізнес-процесах підприємства. Визначено й оцінено компетентності, які є специфічними і потрібними для використання конкретної технології електронного бізнесу. Технологію апробовано на машинобудівних підприємствах України. Виконано оцінювання персоналу за розроблюваними вимогами. Отримані результати компетентності персоналу до впровадження технологій електронного бізнесу в бізнес-процесах по підприємствам знаходиться в межах від 46.77% до 86.58%, що свідчіть про досить високий рівень компетентності персоналу на досліджуваних підприємствах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33186
Располагается в коллекциях:№ 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
вільхівська.pdf359,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.