Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33473
Название: Виконання державного бюджету України в умовах воєнного стану
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: воєнний стан
доходи бюджету
видатки бюджету
дефіцит бюджету
фінансування бюджету
державний борг
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Юшко С. В. Виконання державного бюджету України в умовах воєнного стану [Електронний ресурс] / С. В. Юшко // Фінансові інструменти сталого розвитку економіки : матеріали 6-ої міжнар. наук.-практ. конф., 18 квітня 2024 р. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. – С. 66 – 70.
Краткий осмотр (реферат): В роботі розглянуто стан формування доходів, здійснення видатків, а також фінансування державного бюджету України в умовах воєнних 2022 – 2023 років. Продемонстровано зростання абсолютних показників доходів бюджету, що сталося значною мірою завдяки отриманню на безповоротній основі коштів від ЄС, урядів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ, а також через збільшення суми неподаткових надходжень бюджету за одночасного скорочення податкових платежів. Наголошено на зростанні видаткової частини бюджету, що стало можливим завдяки збільшенню суми отриманих доходів, а також обсягів здійснених боргових операцій. Наведено зміни у структурі доходів та видатків державного бюджету у 2022-2023 рр. порівняно з довоєнним 2021 р, продемонстровано складові фінансування, обґрунтовано причини зростання абсолютних та відносних показників бюджетного дефіциту та державного боргу. Наголошено на тому, що у забезпеченні бюджетної рівноваги важливу роль мають відіграти репарації та компенсації від російської федерації, ефективний механізм реалізації яких ще мають розробити юристи разом з політиками та усім прогресивним людством.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33473
Располагается в коллекциях:Статті (ФК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко С.В. Опод. платн в умовах війни_Тези (репозитарій)(1).pdf177,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.