Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33572
Название: Роль наукових шкіл у дослідженні процесів публічного управління відновленням розвитку територій
Авторы: Сиромолот Е. А.
Гавкалова Н. Л.
Ключевые слова: публічне управління
наукові школи
багаторівневе управління
функціональні території
відновлення розвитку територій
мікрорегіон
євроінтеграційні процеси
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Сиромолот Е. А. Роль наукових шкіл у дослідженні процесів публічного управління відновленням розвитку територій / Е. А. Сиромолот, Н. Л. Гавкалова // Публічне управління та адміністрування в Україні: євроінтеграційний поступ : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю (Івано-Франківськ, 31 травня 2024 р.); за наук. ред. проф. І. І. Чудика, Д. І. Дзвінчука, І. П. Лопушинського; упоряд. Л. С. Мосора. Івано-Франківськ: ІФНТУНГ, 2024. - С. 264-267.
Краткий осмотр (реферат): Авторами досліджено роль наукових шкіл як організаційних структур впливу на процеси відновлення розвитку територій, росту інтелектуального потенціалу в системі публічного управління регіональним розвитком та євроінтеграційних процесів України. Визначено роль кафедри державного управління, публічного адміністрування та економічної політики Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця та наукової школи «Управління розвитком територій в інформаційному суспільстві» у студіювання вдосконалення євроінтеграційного механізму публічного управління розвитком функціональних типів територій громад та регіонів України, створенні організаційних форм мережевої співпраці у сфері публічного багаторівневого управління розвитком територій. Авторами запропоновані проведення подальших дослідженнь особливостей формування наукових шкіл як рушійних сил та публічних акторів взаємодії в організаційних формах мережевої співпраці сфери управління оновленням регіонального розвитку та зростання інноваційних знань у сфері гармонійного і збалансованого розвитку територій громад та регіонів України, проведення дослідженнь розвитку проєкту «Слобожанський мікрорегіон відновлення».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33572
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Syromolot_Gavkalova_Tezy.pdf276,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.