Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33582
Название: Вплив пандемії covid-19 на ресторанну галузь
Авторы: Стрижак О.
Собакарь А.
Ключевые слова: COVID-19
ресторанна галузь
ресторанний бізнес
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Стрижак О. Вплив пандемії covid-19 на ресторанну галузь / О. Стрижак, А. Собакарь // Проблеми, пріоритети та перспективи сталого розвитку в ХХІ столітті: матеріали XVІ міжнародної науково-практичної конференції [Електронний ресурс]. - Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2024. - С. 266-268.
Краткий осмотр (реферат): Тези присвячено визначенню впливу пандемії COVID-19 на ресторанну галузь. Проаналізовано тенденції в ресторанному бізнесі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33582
Располагается в коллекциях:Статті (ПТТБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.pdf522,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.