Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33583
Назва: Оцінка змін у зацікавленості інноваційним процесом під час воєнного стану
Автори: Внукова Н. М.
Теми: інноваціний процес
інновації
Google Trends
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Внукова Н. М. Оцінка змін у зацікавленості інноваційним процесом під час воєнного стану / Н.М. Внукова // Економіка, право та інноваційний процес: завдання в умовах воєнної трансформації України, 26 квітня 2024 р. : тези допов. – Харків :НДІ ПрЗІР НАПрНУ, Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих ім. І. Зязюна, 2024.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячено вирішенню завдання із оцінки змін у зацікавленості інноваційним процесом під час воєнного стану з використанням пошукового ресурсу Google Trends. Розглянуто два підходи українською і англійською мовами за останній рік воєнного стану і за 5 років. Рівень зацікавленості до інноваційного процесу не мав статистичної значимості, щодо інновацій він був високоволатильним, наявні періоди відсутності пошукових запитів. В цілому встановлено , що за період, що досліджувався є незначний висхідний тренд до збільшення зацікавленості темою інновацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33583
Розташовується у зібраннях:Статті (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_vnukova (3).pdf287,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.