Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33811
Назва: Сталість продовольчих систем екологічні імперативи для України
Автори: Івашура А. А.
Теми: стале виробництво
споживання продуктів
стале споживання
продукти харчування
продовольча система
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Івашура А. А. Сталість продовольчих систем екологічні імперативи для України / А. А. Івашура // Екологічна безпека: проблеми і шляхи вирішення: зб. наук. статей XХ Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 вересня 2024 р. - Харків, 2024. — С. 231-235.
Короткий огляд (реферат): Трансформація глобальних продовольчих систем буде багатостороннім підходом, що вимагає тісної співпраці всіх зацікавлених сторін. Хоча існують побоювання, що такі зміни відбуваються занадто повільно для досягнення Цілей сталого розвитку та Порядку денного 2030, немає сумнівів, що зрештою, позитивні зміни прийдуть в результаті роботи над цими цілями з урахуванням майбутнього планети.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33811
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖБЖ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.