Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34869| Title: | Основні фактори, що формують конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства |
| Authors: | Жуков В. В. Пугач К. Є. |
| Keywords: | методи оцінки конкурентоспроможності фактори готельно-ресторанні підприємства |
| Issue Date: | 2023 |
| Citation: | Жуков В. В. Основні фактори, що формують конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства / В. Жуков, К. Пугач // The XIV International Scientific and Practical Conference "People and the world: global problems of human development", December 18-20, 2023. - Prague, Czech Republic, 2023. - С. 392 – 395. |
| Abstract: | Досліджено основні фактори, що формують конкурентоспроможність підприємств ресторанного господарства, з метою допомоги виявити ключові фактори, що впливають на конкурентоспроможність ресторанного бізнесу. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34869 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Жуков -Пугач-393-396.pdf | 182,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.