Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34944| Title: | Тенденції стратегічного розвитку харчових підприємств на міжнародному ринку |
| Authors: | Литвиненко А. Співак В. |
| Keywords: | розвиток міжнародний ринок стратегія стратегічний розвиток стратегічний розвиток |
| Issue Date: | 2024 |
| Citation: | Литвиненко А. Тенденції стратегічного розвитку харчових підприємств на міжнародному ринку / А. Литвиненко, В. Співак // Матеріали Тези доповідей ІV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ІV «Сучасні технології комерційної діяльності і логістики». Київ, 01 листопада 2024 року. – Київ: Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», 2024. - С. 87-89. |
| Abstract: | Основним чинником успішної конкуренції є здатність до довгострокового прогнозування та поступового впровадження інновацій у продуктах, технологіях і організації. Щоб підприємство могло зберегти свої позиції і продовжувати розвиток у таких умовах, йому необхідно регулярно адаптуватися до змінюваного ринкового середовища та вимог інноваційної економіки. Обґрунтовано що найголовнішим аспектом адаптації є створення системи стратегічного розвитку підприємством. Це зумовлено тим, що поточні методи підвищення ефективності та конкурентоспроможності вже не забезпечують значних якісних поліпшень, необхідних для активного розвитку підприємства на сучасному ринку. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34944 |
| Appears in Collections: | Статті (МЕВББ) Статті (ПТТБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 8. ТЕНДЕНЦ〓〓〓 СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ НА МІЖНАРОДНОМУ РИНКУ.pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.