Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35162| Title: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня |
| Authors: | Крамаренко Д. П. |
| Keywords: | устаткування готелів ресторанне обладнання механічне устаткування теплове устаткування холодильне устаткування торговельне обладнання експлуатація обладнання технічне оснащення |
| Issue Date: | 2024 |
| Citation: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / уклад. Д.П. Крамаренко. − Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024.− 11 с. |
| Abstract: | Навчальна дисципліна «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» є фундаментальною для формування професійних компетентностей фахівців готельно-ресторанної справи. Дисципліна забезпечує здобувачів необхідними знаннями та навичками щодо вибору, експлуатації та розміщення різних видів устаткування в закладах готельно-ресторанного господарства. Особлива увага приділяється вивченню механічного, теплового, холодильного та торговельного обладнання, а також устаткування для надання додаткових послуг у готелях. Розуміння принципів роботи та правил експлуатації сучасного устаткування є критично важливим для забезпечення ефективної роботи закладів гостинності, підвищення якості обслуговування та конкурентоспроможності підприємств галузі. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35162 |
| Appears in Collections: | Методичні матеріали (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| доп_206РП_ОК16_241бак_Устаткування_закладів_гот_рест_господарства.pdf | 784,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.