Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35223| Title: | Applying green technologies in the restaurant business | 
| Authors: | Protasenko O. Sova S. | 
| Keywords: | green technologies restaurant industry | 
| Issue Date: | 2024 | 
| Citation: | Protasenko O. Applying green technologies in the restaurant business / O. Protasenko, S. Sova // Сучасні тенденції та розвиток соціально-економічних систем: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 4 грудня 2024 р. : тези допов. – Харків: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2024. – С. 194-196. [Електронний ресурс] | 
| Abstract: | The advantages of green technologies in the restaurant industry for reducing environmental impacts are considered. | 
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35223 | 
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Сова_APPLYING GREEN TECHNOLOGIES IN THE RESTAURANT BUSINESS.pdf | 397,72 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
