Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459| Назва: | Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | 
| Автори: | Давидова О. Ю. Черевична Н. І.  | 
| Теми: | готельно-ресторанний бізнес кваліфікаційний іспит управління якістю спеціальність тестування бакалаврський рівень  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | 
| Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації до кваліфікаційного іспиту за спеціальністю для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, Н. І. Черевична ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (426 KБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 31 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 26-30. | 
| Короткий огляд (реферат): | Подано методичні рекомендації щодо підготовки та проведення кваліфікаційного іспиту за спеціальністю. Наведено критерії оцінювання завдань і програму кваліфікаційного іспиту. Рекомендовано для проведення атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35459 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2024-Давидова О Ю, Черевична Н І.pdf | 426,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.