Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35648
Title: Гастроніми «чай», «боза» та «шира» у турецьких пареміях
Authors: Кобринець О. С.
Keywords: усна народна творчість
паремії
турецька мова
міжкультурна комунікація
гастрономічна тематика
Issue Date: 2025
Citation: Кобринець О. С. Гастроніми «чай», «боза» та «шира» у турецьких пареміях / О.С. Кобринець / Актуальні проблеми фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук: матеріали науково-практичної інтернет-конференції молодих учених та здобувачів освіти, 20 лютого 2025 р. : тези допов. – Харків: НФаУ, 2025. – С. 290-291.
Abstract: У роботі проаналізовано турецькі паремії з компонентами-гастронімами «чай», «боза», «шира». Структурний аналіз виявив характерні синтаксичні особливості та художні прийоми, які використовуються у досліджених пареміях.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35648
Appears in Collections:Статті ( ІММК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Кобринець_Боза, шира.чай.pdf709,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.