Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36338
Назва: До питання удосконалення внутрішньої корпоративної комунікації в компаніях ресторанного бізнесу
Автори: Коноваленко А. Ю.
Старкова Г. В.
Теми: внутрішня комунікація
корпоративна культура
управління персоналом
ресторанний бізнес
цифрові інструменти
ефективність організації
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: новаленко А. Ю. До питання удосконалення внутрішньої корпоративної комунікації в компаніях ресторанного бізнесу / А. Ю. Коноваленко, науковий керівник: Г. В. Старкова // Модернізація та сучасні українські і світові наукові дослідження: матеріали IX Міжнародної студентської наукової конференції, м. Житомир, 16 травня 2025 р. / ГО «Молодіжна наукова ліга». — Вінниця: ТОВ «УКРЛОГОСГруп», 2025. — С. 63–64.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто роль внутрішньої корпоративної комунікації в ефективній роботі компаній, зокрема у сфері ресторанного бізнесу. Авторка звертає увагу на типові проблеми, які виникають у процесі обміну інформацією між працівниками та керівництвом, і пропонує шляхи їх вирішення. На основі практичного досвіду проаналізовано недоліки у внутрішніх комунікаційних процесах та окреслено напрямки їх удосконалення з використанням сучасних цифрових інструментів. Наголошується, що поліпшення внутрішньої комунікації позитивно впливає на злагоджену роботу колективу, мотивацію персоналу та загальну ефективність компанії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36338
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (БЖЦМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коноваленко_Корпоративна_комунікація_Текст.pdf403,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.