Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287
Title: | Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи |
Authors: | Жуков В. В. |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес економічні процеси інновації |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Жуков В. В. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи / В. Жуков // Забезпечення розвитку економіки та суспільства в умовах кризи : матеріали міжнародної науково- практичної конференції, 31 серпня 2025 р. : тези допов. - Суми, 2025. – С. 122-124. |
Abstract: | Розглянуто основні недоліки у процесі функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано суттєві стримуючі фактори, які є актуальними на сьогодні. Для покращення роботи підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні, запропоновано впроваджувати інновації, максимально адаптуватися до вимог сьогодення, зберігати та розвивати свій бізнес. |
URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287 |
Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ТЕЗИ_Жуков В.В..pdf | 378,33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.