Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287
Title: Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи
Authors: Жуков В. В.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
економічні процеси
інновації
Issue Date: 2025
Citation: Жуков В. В. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах кризи / В. Жуков // Забезпечення розвитку економіки та суспільства в умовах кризи : матеріали міжнародної науково- практичної конференції, 31 серпня 2025 р. : тези допов. - Суми, 2025. – С. 122-124.
Abstract: Розглянуто основні недоліки у процесі функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано суттєві стримуючі фактори, які є актуальними на сьогодні. Для покращення роботи підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні, запропоновано впроваджувати інновації, максимально адаптуватися до вимог сьогодення, зберігати та розвивати свій бізнес.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37287
Appears in Collections:Статті (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТЕЗИ_Жуков В.В..pdf378,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.