Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4304
Title: ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНИХ ПРИНЦИПІВ СКЛАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ В УКРАЇНІ (ЗГІДНО З П(С)БО) ТА У КРАЇНАХ ЄВРОПИ (ЗГІДНО З МСФЗ)
Authors: Буклей Г. В.
Keywords: фінансова звітність
міжнародні стандарти
порівняльна характеристика
система обліку
П(С)БО
МСФЗ
Issue Date: 2013
Publisher: ХНЕУ
Citation: Буклей Г.В. Порівняльна характеристика основних принципів складання фінансової звітності в Україні ( згідно з П(С)БО) та у країнах Європи (згідно з МСФЗ) / Г.В. Буклей // Управління розвитком. - 2013. - №17. - С. 52 - 55
Abstract: Виділено та обґрунтовано основні принципи складання фінансової звітності в Україні згідно з П(С)БО та у країнах Європи згідно з МСФЗ. Проведено їх порівняльну характеристику, розглянуто основні відмінності в їх складанні та їх роль в економіці.
Выделены и обоснованы основные принципы составления финансовой отчетности в Украине согласно П(С)БУ и в странах Европы согласно МСФО. Проведена их сравнительная характеристика, рассмотрены основные отличия в их составлении и их роль в экономике.
The main principles of financial accounting in Ukraine, according to AR(S), and European countries, according to IFRS, are marked out and substantiated. Their comparative characteristic is given, their main differences and role in the economy are considered.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4304
Appears in Collections:№17



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.