Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4880
Назва: Управління якістю як фактор підвищення ефективності сільськогосподарських підприємств
Автори: Іщенко А. І.
Теми: якість
підприємство
управління якістю
сільськогосподарська продукція
управління
ефективність
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХНЕУ
Бібліографічний опис: Іщенко А.І. Управління якістю як фактор підвищення ефективності сільськогосподарських підприємств / А.І. Іщенко // Управління розвитком. - 2013. - №23. - С. 5 - 7
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність поняття "управління якістю" та етапи управління якістю продукції: планування, здійснення та контроль. Виділено особливості формування якості сільськогосподарської продукції та основні причини її зниження. За допомогою факторів, які пов’язані з підвищенням якості продукції, запропоновано шляхи підвищення ефективності сільсь-когосподарських підприємств.
Рассмотрена сущность понятия "управление качеством" и этапы управления качеством продукции: планирование, осуществление и контроль. Выделены особенности формирования качества сельскохозяйственной продукции и основные причины его снижения. С помощью факторов, связанных с повышением качества продукции, предложены пути повышения эффективности сельскохозяйственных предприятий.
The article deals with the essence of the concept "quality control" and stages of quality management: planning, implementation and control. The features of the formation of agricultural products quality and the causes of its decline are highlighted. With the help of factors associated with increased product quality ways to improve the efficiency of agricultural enterprises are offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4880
Розташовується у зібраннях:№23



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.