Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 23.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Оптимізація витрат на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська Я. В.; Волковская Я. В.; Volkovska I. V.
2016Збалансованість системи показників для формування обліково-аналітичної забезпеченості в управлінні підприємствомСахаров П. О.; Сахаров П. А.; Sakharov P. O.
2020Організація управлінського обліку в системі менеджменту підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спец. 071 "Облік і оподаткування"Лабунська С. В.; Безкоровайна Л. В.
2019Організація управлінського обліку в системі менеджменту підприємства: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня спеціальності 071 «Облік і оподаткування»Лабунська С. В.
2018Облік діяльності та управління витратами підприємств. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" другого (магістерського) рівняЛабунська С. В.; Курган Н. В.
2018Фінансовий менеджмент і контролінг у сфері бізнесуЖуравльова І. В.; Сабліна Н. В.
2020Фінансовий контролінг. Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняСабліна Н. В.
2018Фінансовий менеджмент та контролінг: робоча програма для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняЖуравльова І. В.; Сабліна Н. В.
2019Фінансовий контролінг: методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняСабліна Н. В.
2013Визначення поняття «витрати» згідно ПСБО, МСБО та працях сучасних вченихЧерноіванова Г. С.; Черноиванова А. С.; Chernoivanova H. S.