Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/6878
Назва: Наноструктурні тверді сплави - особливості шліфування, якість та його вартісна оцінка
Інші назви: Nanostructured hard alloys - especially grinding, quality and valuation
Наноструктурные твердые сплавы - особенности шлифования, качество и его стоимостная оценка
Автори: Узунян М. Д.
Стрельчук Р. М.
Uzunyan M. D.
Strelchuk R. M.
Теми: алмазно-іскрове шліфування
коефіцієнт шліфування
енергоємність і продуктивність процесу
наноструктурні тверді сплави
diamond-spark grinding
grinding rate
power consumption and performance process
nanostructured hard alloys
Дата публікації: 2012
Видавництво: НТУ «ХПІ»
Бібліографічний опис: Узунян М.Д., Стрельчук Р.М Наноструктурні тверді сплави - особливості шліфування, якість та його вартісна оцінка // Різання та інструмент в технологічних системах.№81, 2012 – Х: НТУ «ХПІ», 2012, с. 273-288
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості шліфування наноструктурного твердого сплаву «ВолКар». Встановлено показники коефіцієнт шліфування, енергоємність і продуктивність процесу в порівнянні зі сплавом ВК6. Вивчено якість поверхневого шару і визначена його вартісна оцінка.
The features of nanostructured carbide grinding "WolKar." Mounted grinding performance ratio, power consumption and performance of the process compared with the alloy VK6. Studied the quality of the surface layer and is defined by its valuation.
Рассмотрены особенности шлифования наноструктурного твердого сплава «ВолКар». Установлены показатели коэффициент шлифования, энергоемкость и производительность процесса по сравнению со сплавом ВК6. Изучено качество поверхностного слоя и определена его стоимостная оценка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6878
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Узунян М.Д., Стрельчук Р.М.pdf1,09 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.