Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7013
Назва: Оцінювання сприйнятливості промислового підприємства до провадження інновацій
Інші назви: Evaluation of susceptibility to the production of industrial enterprise innovation
Оценка восприимчивости промышленного предприятия к производству инноваций
Автори: Литвиненко А. О.
Литвиненко А. А.
Lytvynenko A. O.
Теми: інноваційний потенціал
інновації
innovation capacity
innovation
инновационный потенциал
инновации
Дата публікації: 2009
Видавництво: Техника
Бібліографічний опис: Литвиненко А.О. Оцінювання сприйнятливості промислового підприємства до провадження інновацій / А.О. Литвиненко // ХНАМГ. – Коммунальное хозяйство городов.- Сер. Экономические науки: сб. науч. трудов. – К.: Техника, 2009. – С. 156-162
Короткий огляд (реферат): Разработана методика оценки способности предприятия к производству инноваций. Определены взаимное влияние инновационной способности и инновационного потенциала. Особенностью предлагаемого подхода является соотнесение инновационной способности с потребностями осуществления трансформационных изменений при реализации стратегии развития предприятия.
The method of evaluating the capacity of enterprises to the production of innovations. Definitely mutual influence innovation capabilities and innovation capabilities. The feature of the proposed approach is to relate the innovation capacity of exercise needs transformational change in the development strategy of the company.
Розроблено методику оцінювання спроможності підприємства до провадження інновацій. Визначено взаємний вплив інноваційної спроможності й інноваційного потенціалу. Особливістю запропонованого підходу є співвіднесення інноваційної спроможності з потребами здійснення трансформаційних змін під час реалізації стратегії розвитку підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7013
Розташовується у зібраннях:Статті (ОБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
06.pdf284,49 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.