Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7320
Назва: | Условия повышения эффективности шлифования на основе температурного критерия |
Інші назви: | Conditions increase the grinding efficiency criterion based on the temperature Умови підвищення ефективності шліфування на основі температурного критерія |
Автори: | Новіков Ф. В. Дитиненко С. О. Кленов О. С. Novikov F. V. Ditinenko S. O. Klenov O. S. Новиков Ф. В. Дитиненко С. А. |
Теми: | шліфування температурний критерій математична модель оптимізація процесу стружка продуктивність обробки grinding, temperature criterion a mathematical model the optimization process the chips processing performance шлифование температурный критерий математическая модель оптимизация процесса производительность обработки |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Новіков Ф.В. Умови підвищення ефективності шліфування на основі температурного критерія / Ф.В. Новіков, С.О. Дитиненко, О.С. Кленов // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Х.: ХНТУСГ, 2010. – Вип. 106. – С. 68-75 |
Короткий огляд (реферат): | Теоретически обоснованы условия уменьшения температуры шлифования и повышения производительности обработки, даны практические рекомендации. Theoretically grounded condition of decreasing temperature grinding and increasing productivity, practical recommendations. Теоретично обґрунтовані умови зменшення температури шліфування й підвищення продуктивності обробки, дані практичні рекомендації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7320 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.11. Новиков Ф.В., Дитиненко С.А., Кленов О.С. Условия повышения.pdf | 495,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.