Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7336
Title: Условия уменьшения высоты микронеровностей на обрабатываемой поверхности в процессе доводки
Other Titles: Terms of reducing the height of asperities on the treated surface in the process of finishing
Умови зменшення висоти мікронерівностей на оброблюваній поверхні в процесі доведення
Authors: Шкурупій В. Г.
Новіков Ф. В.
Shkurupiy V. G.
Novikov F. V.
Шкурупий В. Г.
Новиков Ф. В.
Keywords: процесс доводки
абразивные зерна
зернистость порошка
связка круга
шероховатость поверхности
finishing process
the abrasive grains
grain powder
a bunch of circle
the surface roughness
процес доведення
абразивні зерна
зернистість порошку
зв'язка круга
шорсткість поверхні
Issue Date: 2011
Publisher: НТУ ХПІ
Citation: Шкурупій В.Г. Умови зменшення висоти мікронерівностей на оброблюваній поверхні в процесі доведення / В.Г. Шкурупій, Ф.В. Новіков // Вісник НТУ “ХПІ”. Збірник наукових праць. Тематичний випуск: Технології в машинобудуванні. − Х.: НТУ ХПІ. − 2011. − № 40. − С. 48-54
Abstract: У роботі обґрунтовані основні умови зменшення висоти мікронерівностей на оброблюваній поверхні в процесі доведення. Дано практичні рекомендації з удосконалювання процесу доведення прецизійних деталей із дзеркальними поверхнями.
In this paper, the basic conditions justified reducing the height of asperities on the surface to be treated in the process of finishing. Practical recommendations to improve the process finishing of precision parts with smooth surfaces.
В работе обоснованы основные условия уменьшения высоты микронеровностей на обрабатываемой поверхности в процессе доводки. Даны практические рекомендации по совершенствованию процесса доводки прецизионных деталей с зеркальными поверхностями.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7336
Appears in Collections:Статті (ЗСЖіБЖ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.22. Шкурупий В.Г., Новиков Ф.В. Условия уменьшения .pdf370,1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.