Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7339
Назва: Вплив состава абразивного середовища на процес формування полірованої поверхні
Інші назви: Effect of grinding media on the formation of a polished surface
Влияние состава абразивной среды на процесс формирования полированной поверхности
Автори: Шкурупій В. Г.
Shkurupiy V. G.
Шкурупий В. Г.
Теми: абразивная обработка
абразивная среда
химические соединения
электрокорунд нормальный
высота неровностей
abrasion
abrasive media
chemical compounds
fused normal
surface roughness
абразивна обробка
абразивне середовище
хімічні сполуки
електрокорунд нормальний
висота нерівностей
Дата публікації: 2010
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Шкурупій В.Г Вплив состава абразивного середовища на процес формування полірованої поверхні / В.Г. Шкурупій // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Х.: ХНТУСГ, 2010. – Вип. 106. – С. 149-153
Короткий огляд (реферат): У роботі описаний механізм дії полімерної складової абразивного середовища при фінішній обробці. Розроблено практичні рекомендації з вибору робочого середовища для абразивного полірування функціональних поверхонь деталей літальних апаратів.
In this paper we describe the mechanism of action of the polymer component abrasive during finishing. Practical recommendations on the choice of the working environment for abrasive polishing функциональныхповерхностей aircraft parts.
В работе описан механизм действия полимерной составляющей абразив-ной среды при финишной обработке. Разработаны практические рекомендации по выбору рабочей среды для абразивного полирования функциональных поверхностей деталей летательных аппаратов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7339
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.25. Шкурупий В.Г. Влияние состава абразивной среды.pdf255,85 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.