Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7404
Назва: | Оптимизация объемов выпуска тортов кондитерской фабрики «Лучиано» |
Автори: | Гузей Л. А. |
Теми: | оптимизационная модель максимизация прибыли промышленность продукция предприятие |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Бібліографічний опис: | Гузей Л. А. Оптимизация объемов выпуска тортов кондитерской фабрики «Лучиано» / Л. А. Гузей // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 16-18 |
Короткий огляд (реферат): | Проведен общий анализ деятельности кондитерской фабрики "Лучиано", которая специализируется на производстве тортов. С помощью MS Excel была разработана
и решена оптимизационная модель максимизации прибыли, учитывая запасы ресурсов на складе. This article provides a general analysis of the confectionery factory "Luciano", which specializes in the production of cakes. With the help of MS Excel was developed and solved the optimization model of profit maximization, given the stocks of resources in stock. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7404 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЕММ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гузей Л. А. Оптимизация объемов выпуска тортов кондитерской фабрики _Лучиано_.pdf | 271,67 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.