Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7484
Назва: РАСЧЕТ ЕЖЕДНЕВНОГО ОПТИМАЛЬНОГО ОБЪЕМА ВЫПУСКА ГОТОВЫХ САЛАТОВ НА ПРЕДПРИЯТИИ "КЛАСС"
Автори: Краснюк И. В.
Теми: максимизация прибыли
оптимальный план выпуска
Дата публікації: 2014
Видавництво: Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Краснюк И. В. РАСЧЕТ ЕЖЕДНЕВНОГО ОПТИМАЛЬНОГО ОБЪЕМА ВЫПУСКА ГОТОВЫХ САЛАТОВ НА ПРЕДПРИЯТИИ "КЛАСС" / И. В. Краснюк // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 28-32
Короткий огляд (реферат): Проведен анализ деятельности отдела супермаркета по выпуску готовых салатов. Создано оптимизационную модель максимизации прибыли при имеющихся ресурсах
Проведено аналіз діяльності відділу супермаркету з випуску готових салатів. Створено оптимізаційну модель максимізації прибутку при наявних ресурсах
The article analyzed the activity of the supermarket to produce prepared salads. Optimization model was created to maximize profits with the resources available.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7484
Розташовується у зібраннях:Статті (ВМЕМ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.