Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7485
Назва: ОПТИМИЗАЦИЯ ПРОИЗВОДСТВА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ В СЕТИ МАГАЗИНОВ "КУЛИНИЧИ"
Автори: Мерщанская А. П.
Теми: оптимизация производства
симплекс метод
максимизация прибыли
Дата публікації: 2014
Видавництво: Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Мерщанская А. П. ОПТИМИЗАЦИЯ ПРОИЗВОДСТВА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ В СЕТИ МАГАЗИНОВ "КУЛИНИЧИ" / А. П. Мерщанская // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 32-35
Короткий огляд (реферат): Показано построение оптимального плана производства продукции в сети магазинов "Кулиничи" полученное при помощи инструментов Microsoft Excel 2010. Проиллюст¬рирован ход построения математической модели задачи и проанализированы результаты ее решения
Зображено побудова оптимального плану виробництва продукції в мережі магазинів "Кулінічі" отримане за допомогою інструментів MicrosoftExcel 2010. Проілюстровано хід побудови математичної моделі задачі й проаналізовані результати її розв'язання.
The article outlines the construction of the optimization plan of production products of Chain stores "Kulinichi" which was obtained with the help of Microsoft Excel 2010. The process of constructing the mathematical model of the problem was illustrated and the results of solving the problem are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7485
Розташовується у зібраннях:Статті (ВМЕМ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.