Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7972
Назва: КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЯК ОСНОВА РОЗВИТКУ КАДРОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
Автори: Гавкалова Н. Л.
Теми: кадровий потенціал
кадровий менеджмент
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Гавкалова Н. Л. КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЯК ОСНОВА РОЗВИТКУ КАДРОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ / Н. Л. Гавкалова // ЕКОНОМІКА ТА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ МАШИНОБУДІВНОЇ ГАЛУЗІ: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ. – № 3. – 2014. – С. 4 – 14.
Короткий огляд (реферат): У роботі доведено, що ефективний кадровий менеджмент має базуватися на об’єктивній оцінці кадрового потенціалу, що здійснюється на основі комплексного підходу та ураховує вимоги до компетентності, кількісні та якісні параметри, соціальні та психологічні характеристики працівника. Існуючі методики дозволяють визначити окремі характеристики кадрового потенціалу, але базування автора даного дослідження на комплексному підході до оцінки зазначеного потенціалу дає змогу отримати більш об’єктивні результати щодо оцінювання, а через це – розробляти дієву стратегію розвитку персоналу, встановлювати перелік необхідних завдань, спрощувати процедуру формування кадрового складу в організації, визначати наявний кадровий резерв, планувати кар’єру та, тим самим, забезпечувати організаційну ефективність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7972
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gavkalov.pdf332,28 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.